Ai spus cumva… petrecere?

O petrecere reușită înseamnă o atmosferă distractivă, întreținută de personajele de basm preferate ale copiilor, de jocurile adaptate vârstei copilului și nu în ultimul rand de prăjiturile favorite.

Cu o experiență de 20 ani în organizarea de evenimente și petreceri pentru copii, Sophie vine cu o ofertă impresionantă de jocuri tematice atractive și distractive, ideale pentru petrecerile copiilor, precum și cu un program de divertisment care creează o stare de buna dispoziție generală. Noi vă oferim posibilitatea organizării unei petreceri pe cinste, creăm o atmosferă de basm, în care copilul tău va fi în centrul atenției și de care dumneavoastră vă veți aminti cu mult drag peste ani.

Sophie’s Kindergaten este soluția ideală pentru a oferi copilului o zi de naștere de neuitat.

Te ajutăm cu tot ce ai nevoie

  • Te sfătuim. Înainte de data petrecerii, ne consultăm și stabilim detaliile, o întâlnire la care îți oferim toată experiența noastră și unde creăm un plan pentru desfășurarea evenimentului.
  • Materiale și logistică. Știm cât de stresant poate fi pentru tine căutatul celor mai potrivite baloane, decorațiuni și a tuturor celorlate mici obiecte necesare. De aceea, ne ocupăm noi pentru tine de aceste lucruri, conform planului agreat.
  • Personaje și entertainment. Invitații noștri speciali, Mickey Mouse, Minie Mouse și Winnie the Pooh vor însufleți atmosfera petrecerii și nu-i vor lăsa pe cei mici să se plictisească.

Ia legătura cu noi pentru a stabili detaliile!

Te așteptăm să discutăm despre petrecerea celui mic.