SATISFACE ÎN TOTALITATE NEVOIA DE JOC ȘI DE MIȘCARE A COPILULUI

Jocurile-exercițiile incluse in programul de pregătire stimulează întreaga sferă psihomotrică a copilului, contribuind la:

Acest curs se desfasoara sub indrumarea doamnei Oana Picos, kinetoterapeut cu experienta in terapia cu copii si este adresat tuturor copiilor din Sighișoara, fete și băieți, cu vârsta cuprinsă între 4 și 8 ani, care doresc sa se dezvolte frumos si sanatos.

Taxa: 15 lei/oră – o oră în care copilul își va consuma energia și se va distra.

Pentru înscrieri – tel: 0753-021-203 sau 0742-867-261

dezvoltarea
forței musculare

ce duce la creșterea capacității de rezistență la efort și la dezvoltarea armonioasă a întregului corp.

corectarea posturii

pentru a preveni apariția durerilor de spate sau altor afectiuni ale coloanei vertebrale, este absolut necesară mai ales în condițiile în care copiii petrec o mare parte din timp asezați în bancă, în fața calculatorului sau a televizorului.

dezvoltarea
capacității de coordonare și a motricității fine

abilități necesare și importante pentru scris și nu numai, fiind utile în toate activitatile ce presupun o oarecare indemanare.

dezvoltarea
capacității de relaxare

o abilitate importantă pe care copilul o poate învăța și care îl poate ajuta să facă față mai bine tuturor solicitarilor impuse de condițiile vieții de zi cu zi.

Astfel, prin practicarea consecventă a acestor jocuri-exerciții, copiii iși dezvoltă încrederea în sine, răbdarea, perseverența, atenția, stăpânirea de sine, atât spiritul competitiv cât și cel de echipă.