Orașul nostru are nevoie de o comunitate a părinților.
Clubul Mămicilor oferă ocazia unor întâlniri față în față, în care schimbăm opinii, ne ajutăm reciproc în problemele pe care le întâmpinăm și mai ales, zâmbim și ne bucurăm de viață!

Unde-s mulți, puterea crește. Internetul ne-a cucerit viețile sociale și a devenit sursa principală de informare – chiar și comunicarea o facem pe diverse site-uri de socializare. Și asta ne ajută, dar avem nevoie de ceva mai mult.
Sophie’s Kindergarten vă oferă ocazia de a aprecia mult mai mult întâlnirile reale și adevărate.

De ce m-am gandit la asta? Pentru ca avem nevoie sa schimbam opinii, sa ni se infirme/confirme pareri. Pentru ca avem nevoie sa iesim din cotidianul nostru. Pentru ca orasul nostru are nevoie de o comunitate a parintilor.

Taticii au voie sa participe la clubul mamicilor? Bineinteles, acceptam si tatici. Ba mai mult, ii rugam sa ni se alature, vrem ca generatia noua sa aiba tatici implicati si sper sa sustineti activitatea noastra.

Ce facem in clubul nostru? Este o buna intrebare la care o sa va raspund sincer: ne intalnim, facem schimb de idei, pareri, retete, povestim, socializam. In acest timp copiii nostri se joaca intr-o incapere amenajata special. Organizam intalniri cu specialisti psihologi dispuși să aduca un zambet in viata noastra. Incercam sa organizam actiuni caritabile, strangem fonduri. Suntem mamici si avem puterea sa salvam lumea. Organizam iesiri cu fetele, sa ne rasfatam putin, sa uitam de diete si sa savuram o prajitura buna.

Vă aștept pe toți: părinți cu copiii înscriși la gradiniță, părinți cu copiii sub vârsta preșcolară și mame în devenire… și sper să nu vă plângeți că nu aveți timp.
Făceți-vă timp. Viața este minunată și trebuie traită din plin.

Sophie