Pentru copii, e foarte important își folosească tot corpul, să exploreze senzorial mediul, pentru a-și dezvolta coordonarea neuromusculară și încrederea în sine.

De aceea, le oferim un spațiu plin de obiecte atractive – oportunități de descoperire, adaptate vârstei.

Activitățile diverse au nevoie de un spațiu adecvat: avem pentru cei mici zone pentru jocuri, pentru activități creative, pentru cele de mișcare și activitățile formale de educare.

Spațiul grădiniței este lume în miniatură, pe care copiii o pot descoperi și cu care pot interacționa în siguranță, supravegheați și stimulați de experiența educatorilor.

Și nici o lume nu este completă fără un spațiu în aer liber – curtea noastră are 250mp, iar copiii stau afară în fiecare zi la sfârșitul programului, atunci când vremea permite. Aici avem biciclete și trotinete, mingi, un cort, tabla pentru desen.

Fiecare detaliu contează – pentru că fiecare detaliu este o noutate. Cele patru grupuri sanitare sunt adaptate mărimii copiilor, pentru a ușura deprinderea cu aceste noi și interesante obiecte :) La fel, mobilierul din săli este creat pe comandă la nivelul lor, iar toate materialele sunt non-toxice și rezistente.