Echipa noastră este formată din educatori și personal administrativ cu experiență de ani de zile în lucrul cu copiii, cu dragoste și grijă față de ei.

O familie în care te invităm cu drag, pentru ca știm că așa cum este important să fim alături de cei mici, la fel de important este să înțelegem și să sprijinim părinții cu tot ceea ce am învățat până acum.

Nu numai activitățile pe care le facem cu copiii sunt importante: credem că echipa noastră este și unul din primele modele de organizare pe care un copil le vede – devenind o experiență educativă în sine.

Și mai ales, știm că această experiență este a tuturor și învățăm la rândul nostru de la copiii pe care îi îngrijim.

Suntem o echipă doar împreună cu tine!

Sophie Ilie-Giz

Ma numesc Sophie Ilie Giz si sunt director la gradinita particulara Sophie’s Kindergarten. M-am nascut in Liban si am urmat studiile acolo. Am terminat Facultatea de Psihologie si Pedagogie in anul 1996, dupa care a urmat aventura vietii mele. M-am mutat in Romania, in orasul Sighisoara si am hotarat sa imi deschid o gradinita particulara.

Pentru mine gradinita este o pasiune. Ador sa lucrezi cu copiii, sa ii vad zambind si fericiti, intr-o singura fraza: „Gradinita este universul meu.”

În 1999, stimulată de apariția primului meu fiu, am deschis grădinița si asa cum este normal, am crescut și am învățat impreuna cu ea –  am învățat cel mai mult de la copii. Sunt foarte mandra de ce am realizat pana in prezent. Și am dorinta de a invata tot timpul pentru a oferi tot ce este nou si bun copiilor din Sighișoara.

Romina

Este educatoare la grupa germana, absolventa a Liceului Teoretic Joseph Haltrich, sectia germana. Detine “Sprachdiplom”, o diploma pentru limba germana atestata de statul german cat si un modul pedagogic. A terminat facultatea de Stiinte Economice iar actualmente urmeaza masteratul, specializarea “Managementul si marketingul firmei”. Este o fire vesela, activa, profesionista si foarte devotata muncii ei la gradinita. Romina are o vechime de 5 ani in invatamant.

„Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.”

Romina

Mihaela

Este educatoare la grupa germana, absolventa a Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei, sectia germană, a Universității Babeș-Bolyai Cluj Napoca. Detine “Sprachdiplom”, o diploma pentru limba germana atestata de statul german cat si un modul pedagogic. Absolventa a facultatii de stiinte juridice si administrative, actualmente masteranta. Este o fire perfectionista, iubitoare, harnica si dedicata muncii ei la gradinita . Mihaela are o vechime de 5 ani in invatamant.

„Fiecare copil pe care il instruim este un om pe care-l castigam.”

Mihaela

Gabriela

Este educatoare la grupa engleza, absolventa a colegiului Mircea Eliade. Absolventa a facultatii de psihologie si stiinte ale educatiei Babes Bolyai cu dubla specializare educator- invatator. Detine atestat in limba engleza. Gabriela are o vechime de 10 ani in invatamant, este o fire foarte activa si sociala, profesionista si foarte iubitoare.

„De la copii, învăț continuu să trăiesc cu bucurie, să iert repede și să iubesc necondiționat.”

Gabriela

Tanti Ildi

Tanti Ildi ocupa postul de ingrijitoare la gradinita, o fire sensibila si foarte blanda. Se dedica in totalitate muncii ei si iubeste mult copiii.