Ajutăm părinții să crească copii isteți, voioși si descurcareti. Provocarile intelectuale ii incurajeaza sa foloseasca o gandire analitica combinata cu creativitatea. Iar mediul sigur și stimulent îi susține în a face primii pași în descoperirea vieții.

Înființată în 1999, Sophie’s Kindergarten este prima grădiniță particulară din Sighișoara. Suntem o casă primitoare, care oferă copiilor un mediu atractiv și sigur, în care se pot dezvolta armonios.

Curricula noastră are la bază o structură modernă, care urmărește formarea unei personalități complete și integrate, stimulând inteligența, imaginația, identificând și dezvoltând abilitățile unice ale fiecăruia dintre cei mici.

Predarea se face în limba engleză sau germană, copiii primind întregul nostru sprijin și o atenție specială, pentru dezvoltarea personală în ritm propriu, într-un mediu lipsit de stress.

Funcționarea grădiniței are la bază autorizația Ministerului Educației, Cercetării și Tineretului.

Misiunea noastră

Misiunea Sophie s Kindergarten este să ofere fiecărui copil o educație diversificată, într-un mediu sigur și primitor, urmărind formarea unei personalități armonioase cu încredere în forțele proprii, precum și deprinderile practice și abilitățile intelectuale necesare în următoarele etape de dezvoltare. La aceasta ajungem considerând unicitatea fiecăruia și creând o echipă împreună cu părinții.

Valorile noastre

  • credem într-o dezvoltare a copiilor armonioasă și lipsită de stress, în care ei descoperă o lume primitoare
  • valorizăm calitățile și potențialul unic fiecărui copil
  • ajutăm părinții, creând parteneriate puternice cu familiile – ne dorim să va devenim prieteni
  • construim un mediu care încurajează profesionalismul, diversitatea și dezvoltarea continuă